Bicske segít

Címkék: összefogás

2019.10.01. 09:22

Óriási, hogy a 100 ezer forint máris megvan. Reggel bicskei, hivatalos helyről hívtak és a számlaszámot kérték.   

Ismert, hogy van egy olyan műtét, ami lehet, hogy megszüntetheti az ágyhoz kötöttséget. Ez 400 ezer forint. Aki tehát adni akart a kerekesszékre, aminek ára tegnap esti cikkünk hatására máris megvan - a lehetséges műtét elől gördítheti el az akadályokat. 

Aki a számlaszámot és a hozzátartozó nevet kéri, kérem, írjon a Facebook-on a Bicskei Szó csoportban vagy nekem a Face-n vagy a címemen: izingantal@gmail.com

A bicskei motorosok egy nicknéven hozzászólva kérdezték, hova vihetnek adományt. Őket is arra kérem és minden más jó szívű adakozót, írjanak a fenti címek valamelyikére és mindent elküldök. Számlaszám. Név. Cím. Telefonszám. Mikor érdemes hívni, mikor ér haza a 70 éves anyuka a munkából. 

Szeretném megköszönni annak az embernek a helyzetleírást, akivel erről először beszélgettünk. Ő tette mindezt lehetővé.       

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása