Többen is érdeklődtek már a számlaszám után, amelyen a kerekesszékre és orvosi beavatkozásra szoruló ágyhoz kötött bicskeinek és családjának gyűjtünk, ahol a 70 éves nagymama dolgozik minden nap a megélhetés érdekében.  Még Bécsből is érkezett utalás. 

kis_adam.jpg

Kis Ádám felvétele 

   Mint számomra kiderült, a kereskedelemben 30 évet ledolgozó személy havi negyvenvalahány ezer forint rokkantsági ellátást kap. Botrány, ami ebben az országban, ezen a területen folyik, de ezt tudjuk. 

Amiért ezt leírom, az a következő: egy bicskei házaspár nevében a férj felajánlotta, hogy 18 ezer forint értékű rezsiutalványukat átadják rászorulóknak. Menjek el érte, igyunk finom kávét vagy teát a nagy választékból és kézbesítsem, mert őket bizony zavarba hozná a hálálkodás. Bicske legjobb arca ez. A képet nemrég találtam a Csevegőn, azért került ide, mert szép.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása