Klassz összefogás valósult meg Bicskén, a nehéz helyzetbe került család nagyon szépen köszöni.
A beteg anya 30 évig dolgozott. Rokkantsági ellátása mégis 45 ezer forint körüli. Botrányos közállapotainkat ez kiválóan jellemzi. Mozogni nem tud. Ágyhoz kötött beteg. Kerekesszék nélkül nem tud mozogni. A segédeszközt a sajátos igények miatt gyártatni kell. Emiatt a saját részük 100 ezer forintba kerül, aminek megfizetésére nem képesek.  

Ez a pénz azonban összegyűlt! Nemsokkal azután, hogy közzétettük a mi földink megsegítése érdekében az első cikket.

Egy bicskei magánszemély, kiváló üzletember - 100 ezer forintot utalt.

Bécsből 30 ezer forint érkezett egy ott élő és dolgozó bicskei szakembertől.

És Bicskéről is több adomány érkezett.

A Polgármesteri Hivatalban fogadták a nagymamát és az ott kialakult megbeszélés szerint a beteg kérelmezte  közgyógyellátását. Ez is - számukra jelentős - rendszeres kiadásoktól kíméli meg őket.

Egy bicskei házaspár felajánlotta rezsiutalványait. (Legalább megcsodálhattam könyvtárukat és finom teát ihattam náluk, amikor elhoztam. A házaspár azt kérte, tartsam titokban mindenki előtt kilétüket. Akik kapták, köszönték szépen, hiszen ami közműdíjat nem forintból fizetnek, hanem ezzel, az is megmarad számukra pénzben.)

A család motorja a beteg édesanyja, aki 70 éves kora ellenére is munkát vállal, minden munkanapon dolgozik, fizikai munkát végez, munkáját nagyra becsülik. Unokája még középiskolás.

Folytassuk az adakozást akár csak ezer forintokkal. Tényleg minden apórpénz számít, mert sok kicsi sokra megy.

A kerekesszék megvan. 

De további 150 ezer forintba kerül egy olyan műtétet előkészítő MRI, mely műtét - együttműködő betegek esetében - talán egy az egyben megszüntetheti az ágyhoz és kerekesszékhez való kötöttséget.

Adjunk egy esélyt a magunk akár ezer forintjával a gyógyulásra.

Ezúttal közöljük az OTP-s banszámlaszámot is: 11773360-30324855 Holocsi Etelka
A közleménybe írjuk, hogy "adomány"

Ez a számla nem a betegé, hanem az édesanyáé. A család szerette volna így, mert amúgy is mindent ő tart kérzben.  

Ismertek esetek, amikor sikertelenül utaltak jó szándékú bicskeiek. Nem jött létre a tranzakció. Százszor megnéztem a számsort. Álmomból felébredve elmondom, ha még nem is olyan felsőfokon, mint édesanyánk leánykori nevét. 

A név is biztos, mert egyeztettem velük a cikket. Még a bankba is bementem érdeklődni. Még egy számlalevélről is kaptam egy fotót.  

De a család igazi segítője, aki nélkül ez a gyűjtés nem jött volna létre, a Nagy Károly Városi Könyvtár vezetőjével azt is megbeszélte, hogy a Könyvtárban kihelyeznek egy gyűjtőládát  erre a célra. 

Köszönjük a Nagy Károly Városi Könyvtárnak és mindenkinek! 

holocsi_etelka.jpg 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása