"Elnézést az év végi zavarásért, de nem hagy nyugodni a következő dolog, gondoltam megosztom veled is. Az ünnepek elött megkaptam meg gondolom mindenki a szemétcsekket. Ami elsőre feltünt, hogy majd 800 ft-tal több mint eddig. megnéztem a számlát és akkor láttam 80 l a fizetendő mennyiség, ez azért is érdekes mert mindenkivel megvetették a 60 l-es kukákat, rajta van a 60 l-es matrica is és mégis 80-at fizetünk?

A családomban, ismeretségi körömben többen jártak igy. Már csak az a kérdés a 60 l-es kukába hogyan is tudnék 80-at tenni vagy a plusszt 20 l tegyem zacskóba a tetejére? Most ez vagy burkolt áremelés vagy jó kis átvágás.Azért ez egy  kicsit bosszantó évkezdésnek. Amúgy a szerződésem is 60 l-re szól, akkor mi ez egyoldalú szerződésmódositás, ami bármikor bármennyi összegre megtörténhet majd?  Köszönöm, hogy elolvastad, Boldog új esztendőt kivánok neked s családodnak"

Szabályokat viszonylag betartó emberként a harmadik-negyedik kukát kellett volna megvennem. Lenne ám belőle nagy közösségépítő látványsport: a facebookon lehetne Bicskén csereberélni, vagy bérbeadni, amelyik éppen kell vagy nem kell.  

A fentiekből látható, hogy a Tessely Zoltán országgyűési képviselő nevéhez fűződő ügyben nagyon nincs minden rendben -  ezen a fronton (sem).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása