A közel három évtizedes háziorvosi munkásságát köszönik meg nyílt levélben Ossamah doktornak. 

profil-dr-bourgla-ossamah.jpg  

 

Tisztelt Bourgla Ossamah Doktor Úr!
Kedves Ossamah!

Ön 1992 nyarán a kártyarendszer bevezetésekor 80 beteggel - többnyire roma, vagy valamilyen ok miatt hátrányos helyzetű beteggel kezdte el az orvosi hivatásának gyakorlását Bicskén, az 5-ös körzetben. Ózdi szolgálati helyről érkezett. Akadt olyan bicskei, aki kerek-perec leszögezte, hogy "én ugyan nem megyek ahhoz a fekete emberhez". Később a betege lett.
A kezdetek óta jócskán felduzzadt az ellátott betegek száma a körzetében, de Ön ezért tett is!
Szakvizsgáit kiváló minősítéssel szerezte meg. Külön örültünk 1994-ben a belgyógyászati képesítésének (5 év gyakorlat a munka, a család mellett!), hiszen tudtuk, hogy ez nagymértékben rólunk szól!
Büszkék voltunk Rá, amikor 2004-ben gyógyító tevékenységét Berzsenyi Zoltán díjjal ismerték el. De erről mi betegek nem is igazán tudhattunk. Azt viszont nagyon jól láttuk és éreztük,hogy teljes felelősséggel mindenáron, és mindenféleképpen a mi bajunk végére akar járni.
Sokat elmond a szava járása "A betegnek mindig igaza van!”
Ossamah Doktor Úr nagyon megküzdött az elismertségéért!
Úgy érezte, hogy Neki 120% -osan kell teljesíteni, hogy elfogadják!
Sikerült Doktor Úr! De még mennyire!
A szakmai elhivatottsága, a kiemelkedő diagnosztikai tudása és a 120% -osan hozzáadott embersége miatt, kicsit fájó szívvel engedjük tovább.
Élete újabb szakaszához jó egészséget, sok sikert kívánunk!

Az 5-ös körzet betegei nevében, több bicskei tisztelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerencsére itt marad, ha nem is háziorvosként. Számítunk rá.
Kis Ádám
süti beállítások módosítása