- Szia! Nem tudnál egy kicsit utána kérdezni Tessely Zoltán ogy. képv. ígéretének? - kérdezte olvasónk.
- Melyik ígéretére gondolsz?
- Miszerint ha újra megválasztják és a Fidesz lesz hatalmon, akkor 2023 év elején elkezdődik az óbarki elágazás körforgalmasítása.
-  Tudtommal a tervei ismét elkészültek, ki tudja, hányadszor. Ha valaki rendel majd hozzá pénzt is, akkor megvalósítható. Hozzáteszem, hogy az első ígéretet ezzel kapcsolatban 2009-ben hallottam köreitől. 
- Ami viszont megvalósult, az is hogyan. Arról írtál már? Ha rendesen esik az eső, nézd meg a Szt. István úti kerékpársávot.  A "körforgalomnál" lévő víznyelő, ami bár alacsonyabban van a burkolatnál, mellette mégis elfut a víz, majdnem az iskolai bekötő gyalogos szakaszig  hömpölyög az út szélén, mire az első, el nem dugult víznyelőn le nem tud folyni a legalább 50 éve megépült csapadékcsatornába.
- Ezt én még nem láttam. De az itt mindegy, hogy piros, kék, sárga vagy narancs az ország és a település vezetése, senki ki nem tisztítja a víznyelőket,  az átkosban megépítették, azóta csak életben kellene tartani.
- Jó-jó, de nem gondolsz arra, hogy holmi fenntartás során nem lehet átadó ünnepséget tartani, termelési riportot iratni. Meglehet, hogy a friss körforgalomnál sem folyik le a csatornába a víz, biztos ez zavarta meg a protokollt, ezért nem vágtak ott szalagot.

- Értjük mi egymást.

- Visszatérve a barki átjáróra: ha lámpás hellyé tennék és/vagy fix sebességmérő kapukat helyeznének ki a főútra,amiről már írtál,  ezzel kapcsolatban közlekedési táblákat, már az is nagy segítség lenne. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása