Zsuzsa Pál, Vakán Gyula, Szabó Florentin Bercel, Semperger Léna Sára, Siligáné Kucsera Kitti, Polgár Viktor, Bereczki Petra, Polgár Zsombor, Maitz Kriszta, Bendő Kata, Tavali Emil, Facsar Mihály, Szabó Florentina, Halmi Zsófia, Benedek Eszter, Forrai Tamás.

Külön jó, hogy szép napot kaptak.  Neveik forrása a 41. Lidl Balaton-átúszás oldala. A részletes keresést használva, de mindössze Magyarország, Bicske szűkítéssel. Az időmutatót is tágítani érdemes, hogy benne legyen mindenki. Bár így is kimaradhatott név. Ha így volt, pótoljuk. 

Egy azonban biztos. Aki akár egyszer is átússza a Balcsit, másképpen tekint rá és önmagára is. Bárhogy nézi, így van.  Szélvédő mögül, vonatból vagy tévében - ha pedig egyenesen a Badacsony tetején álló Kisfaludy-kilátóból próbálgatja helyretenni a Révfülöp-Balatonboglár vonalat - ez aztán jó érzés kell legyen. Főleg azoknak a bicskei úszóknak, akik minden évben visszajárnak és erre edzenek szinte mindig. 

Gratulálunk.       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása