A magyar-ukrán határ menti településen kedden éjjel igazoltatott külföldiek semmilyen okmánnyal nem rendelkeztek, elmondásuk szerint Ukrajna felől illegálisan érkeztek az országba - közölte Jászai Judit, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: az előállított határsértők - mint állították - "egy biztonságos országba szerettek volna eljutni, mert hazájukban üldöztetésnek, bántalmazásnak voltak kitéve".

A Szabolcs megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta azt is: nem találták meg annak az ugyancsak szomáliai határsértőnek a holttestét, aki vasárnap hajnalban a jeges Tiszán próbált átkelni Tiszakerecsenynél, de elmerült és elsodorta a folyó.

Forrás: MNO, Stop.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása