Rendőrt próbált vesztegetni

2008.02.06. 10:35

Kedd délután szabálytalanul előző járműre lettek figyelmesek a Bicskei Rendőrkapitányság körzeti megbízottai a 811-es számú főúton. Megállították a szabálytalankodót, majd közölték a sofőrrel, hogy szabálysértést követett el, valamint, hogy az autó abroncsai kopottak, nem felelnek meg a biztonságos közlekedés szabályainak, ezért a forgalmi engedélyt elveszik. A három utas közül egyik sem használta a biztonsági övet, ami miatt helyszínbírságot alkalmaztak velük szemben. Az utasok elismerték a szabálysértés tényét.

A sofőr sem vitatta a zászlós által közölteket, de másképp kívánta rendezni a dolgot. Ajánlatot tett a zászlósnak, hogy a nála lévő készpénzt átadja, de cserébe tekintsen el a közölt szankcióktól. A vértesacsai körzeti megbízott felszólította, hogy ezt fejezze be, mert bűncselekményt követ el, de a sofőr tovább erősködött. A forgalmi engedélybe helyezett bankjegyekről a zászlós haladéktalanul értesítette a Bicskei Rendőrkapitányság ügyeletét és elöljáró parancsnokát.

Forrás: Magyar Nemzet Online 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása