Nekik semmi, nekünk nyolc

2008.08.11. 21:53

A megyei másodosztályban szereplő Ikrény SE ellen nem léphetett pályára az eltiltását töltő Mérey, valamint az újak közül Boros sem, így a Rigó – Gulyás, Tóth, Szalai, Gáll – Nitti, Szentjobbi, Varga, Bartha G. – Szalczinger, Bartha P. összeállításban lépett pályára csapatunk.

Sokkal jobban kezdeni nem lehet egy mérkőzést, hiszen a középkezdés után Szalczingert löktél fel a kaputól 20 méterre és a megítélt szabadrúgást Szentjobbi laposan, a jobb alsó sarokba lőtte. 0-1. Nem bízták a véletlenre a dolgokat, a 6. percben Bartha G. egy remek csel után került a védők mögé a bal oldalon, majd beadását a középen érkező Bartha P. a kapuba helyezte. 0-2.

A félidő közepén jött az újabb találat, Szentjobbi bal oldali beadásából Varga volt eredményes 0-3. Majd öt perccel később Nitti Tomi is feliratkozott a góllövők közé. 0-4.

Gulyás helyett másik nagy reménységünk Pozsgai lépett pályára, aki nem sokkal később már gólpasszt adott és Szalczinger a kapu bal oldalába tekert. 0-5.

A hazaiak már a félpályán sem tudtak átjönni. Bartha G. lőtt kapufát, majd a a 60. percben már nem hibázott, szabadrúgásból lőtt a kapu bal oldalába. 0-6.

A két Szabó, a védelembe Balázs, a kapuba Dani állt be. Tíz perccel a vége előtt Tóth Robi tört előre, majd szabálytalanul szerelték a kapu előtt és a megítélt büntetőt a szülinapos Szabó Dani magabiztosan értékesítette! 0-7.

A végeredményt Bartha P. állította be, közelről helyezett a kapuba. 0-8.
 
Hamar edzőmeccsé szelídült, könnyed vasárnapi kirándulás és sima továbbjutás lett a végére a találkozóból, de ennél csak nehezebb ellenfél lehet a folytatásban.

Erdész Ferenc: - Az első félidő játéka tetszett jobban, a folytatás már kevésbé. Várjuk a sorsolást.

Forrás: bicskeitc.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása