A rendezvényen elsősorban családok részvételére számítanak, akik vállalják, hogy egy fát, cserjét vagy bokrot örökbe fogadnak, elültetik azt, és ameddig a növény igényli gondozzák, locsolják.

Aki részt szeretne venni az eseményen és örökbe fogadna egy fát, Suszter Tamásnál vagy Guba Judit képviselő asszonynál jelentkezhet a 06 70 327 51 23-as telefonszámon. A szervezők az ültetéshez szerszámokat nem tudnak biztosítani, így arról minden önkéntesnek magának kell gondoskodnia.

A gyermekek a játszótéren, a focipályán tudják eltölteni az időt, valamint a Bicske Malom SIKÉR Kft. felajánlásának köszönhetően krétás rajzokat készíthetnek a mintegy 50 m hosszú betonkerítésen.

A szemétszedéssel is egybekötött szabadidős tevékenységre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A szervezők célja az akcióval egy élhetőbb környezet kialakítása, és az emberi kapcsolatok ápolása. Ne csak szavak beszéljenek hanem a tettek is.

A programot Guba Judit, a terület képviselője és Suszter Tamás szervezi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása