Az újabb Corinthia hotel a tervek szerint 75 ezer négyzetméteren épül fel. Benne egy konferencia-központot is kialakítanak: 800 ültetett hellyel, valamint 1 600 fős befogadóhellyel rendelkezik majd.

A hotel egyébként az Etyeki-dombság és a Zsámbéki-medence között található Budapest Gate golffalu területén épül fel. Ebben a golffaluban már 40 millió forintért hozzájuthatunk ingatlanhoz, de az úgynevezett sweetsekért (luxuslakosztályok teljesen berendezve) akár 94 milliót is elkérnek majd. Ráadásul ezek induló árak, tehát csak a tervezőasztalról történő vásárlás esetén érvényesek.

Összesen 1 400 lakóingatlant húznak fel a területen 2010-ig. Ezek között 14 lakástípus közül választhatnak a vevők: 8 különböző kialakítású villa, 4, 6, illetve 20 lakásos társasház, valamint iker- és csillagházak közül. A golfpálya mellett azért is kedvező ingatlanokat építeni, mivel azok az átlagnál 30 százalékkal magasabb áron is értékesíthetők.

Forrás: ingatlanmagazin.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása