Tisztelt Horgásztárs!

Értesítem, hogy Egyesületünk következő közgyűlését 2009. január 18-án (vasárnap) 09.30 órakor a bicskei Művelődési Központban tartja.
Napirend:
1. Elnöki megnyitó
2. Beszámoló az elmúlt év munkájáról,  Bathó Attila titkár
3. Gazdasági pénzügyi beszámoló, Görög Péter gazd. vezető
4. Felügyelő Bizottsági beszámoló, Szabó István bizottsági elnök
5. Fegyelmi Bizottsági beszámoló, Molnár Rezső bizottsági elnök
6. Egyebek
7. Határozati javaslatok megszavazása

Kérem, hogy a közgyűlésen vegyen részt. Felhívom figyelmét, hogy a közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazásra jogosult tagok 50 százaléka + egy fő jelen van. Amennyiben a jelenlévők létszáma a határozatképességet nem éri el, a vezetőség a közgyűlést bezárja, a fent megjelölt helyen és a fenti napirendi pontokkal 2009, január 18-án 10.00 órára ismételten összehívja. Ebben az esetben a közgyűlés a jelenlévők létszámától függetlenül határozatképes. Felhívom figyelmét, a fogási naplók leadási határideje 2009. január 10. A 2009. évi állami és területi jegyek kiváltása 2009. január 19-től.

Sporttársi üdvözlettel:

Koch László, elnök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása