A Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt bicskei közösségét, mint megannyi honfitársunkat, mélységesen felháborítja a 2008. devember 15-én hajnalban, Vecsésen, a Jobbik vecsési elnöke és családja ellen elkövetett brutális rablótámadás.

A Jobbik bicskei közössége megkeresi vecsési bajtársuk családját és megkérdezi, miben segíthet. Az viszont már eldöntött tény, hogy 2008. Karácsonyára Attila 15 és 5 éves gyermekének ajándékot viszünk Bicske nevében. Ehhez bárki kapcsolódhat úgy, hogy az ajándékot a bicskei Jobbik elnökének, Rihó Krisztiánnak viszi el a Kertvárosi ABC-be. De ha senki nem hoz semmit, mi akkor is viszünk! Higgyék el, mi csak egy JOBB MAGYARORSZÁGOT akarunk, Önöknek és Nektek.

Ahogy az www.barikad.hu portálon is olvasható, 4 elkövető Szabó Attila családi házába erőszakosan behatolt, saját otthonában viperával és pajszerrel brutálisan bántalmazták bajtársunkat, a családtagokra lőfegyvert fogtak és otthonát kifosztották.

Most magyarkodjál, te rohadék! - üvöltötte ütlegelés közben a négy aljas bűnöző a földön fekvő Attilának. Az áldozat felesége a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy a hajnali órákban zajra lettek figyelmesek, de arra sem volt idejük, hogy emeleti hálószobájukból a földszinre jussanak, a bűnözők már házukba jutottak.
"Az elkövetők olyan erővel törték ránk a hálószoba ajtaját, hogy kettétört, a férjem pedig azonnal a földre zuhant. A támadók sállal fedték el arcukat, de biztos vagyok benne, hogy romák voltak" - mondta a feleség.

Attilát, aki elsőként felavatott 56 magyar gárdista egyike - mintegy négy percen keresztül viperával és feszítővasssal ütötték-verték, közben azt kiabálták: "most magyarkodjál!" - idézi fel az asszony.

Az elkövetőknél két lőfegyver is volt, az egyiket Attilára, másikat feleségére fogták. A szörnyű jelenetnek SZEMTANÚJA VOLT ÖT ÉVES KISLÁNYUK és Attila 86 éves nagymamája, akit felvonszoltak az emeletre. Az ütlegelés után a gazemberek pénzt követeltek. 150 ezer forintot átadtak nekik, ezután pedig azt mondták: tudjuk, hogy örököltetek, mi azért jöttünk. Miután a család közölte, hogy senki nem halt meg, akitől örököltek volna, a feleség arany nyakláncát és karkötőit letépték.

A bűnözők a kislány kivételével mindenkit összekötöztek, szájukat leragasztották. A vecsési rendőrök az egyik férfit hamar elfogták. Ez azt mondta, hogy ő csak sofőr, nem volt benn a házban. Attila azonban felismerte benne egyik támadóját, aki pisztolyt fogott rájuk. Bényi Mónika, a Pest Megyei RFK sajtóügyeletese elmondta, hogy rablás miatt megindult az eljárás.

Az őrizetbe vett 38 éves gyanúsított korábban rablás, lopás, hivatalos személy elleni erőszak és emberölési kísérlet miatt volt büntetve.

Attilát súlyos koponyasérülései miatt megműtötték a fővárosi Merényi Kórház orvosai.

A Bicskei Jobbik együttérzését fejezi ki, Attilának gyógyulást kíván, családjának erőt és hitet. Házukat a Magyar Gárda őrzi. Bízunk abban, hogy az elkövetőkre hosszú börtönévek várnak. A büntetőügyi törvények régóta halogatott szigorítása már nem várhat sokáig, különös tekintettel a visszaeső bűnözőkre vonatkozó részekre!

Az elkövetés módja alapos okkal feltételezi, hogy a pénzszerzésen kívül politikai motivációja is volt a támadásnak. Ellenségeinknek üzenjük: Attila mozgalmi élete és mártíromsága megerősít bennünket. Acélozza munkánkba vettet hitünket, mert minden ránk mért ütéstől erősebbek leszünk.

(Szeretnénk előre kérni mindenkit az indulatokat, általánosításokat mellőző hozzászólásokra - ez a feltétele annak, hogy a hasonló közlemények a jövőben is megjelenhessenek itt. - a szerk.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása