Mi bízunk benne...

2009.04.17. 14:02

"...De legfőképp mi, az a 408 ember akik igenis hisznek benne , hogy ez a kampány sikeres lehet. Függetlenül a válságtól, függetlenül minden nehézségtől, mert itt vagyunk, hogy ami fontos számunkra megóvjuk a külső, romboló hatásoktól és megmentsük azt, amibe sokan sok energiát fektettek és ahol mi is eltölthetjük fiatalságunk legszebb éveit."

Sokaknak elsőre talán idegennek tűnt a Vajda János Gimnázium és Szakközépiskola mentőakciója, azonban az események előrehaladtával felfigyeltek rá az emberek. Mióta elindult a kampány többen is felkeresték Gimnáziumunkat, sokan láttak lehetőséget terveinkben. Az elmúlt hetek eseményei példaértékű lehet minden város és iskola számára. Ritkán lehet látni ekkora mértékű összefogást diákok és tanárok, felnőttek és az ifjúság között.

Köszönet illet mindenkit aki megmozdult a hírek hallatán és hozzájárult akár egy ötlettel is, szeretett iskolánk megmentéséért.

Azt hiszem az egész diákság nevében mondhatom: Bizakodunk, hogy nem fog alábbhagyni a lelkesedés, sőt talán még többen ráébrednek mennyire fontos időben lépni és nem engedik veszni több mint fél évszázados intézményünket.

Scháden Dorina (9.b)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása