Tisztelt Tiborcz Péter Képviselő Úr!

A (most éppen nem működő) Bicskei Élet munkatársaként is érdeklődöm arról, hogy a bicskei Vajda János Gimnázium és Postaforgalmi Szakközépiskola érdekében milyen lépéseket tesz bicskei képviselőként és az iskolánkat fenntartó megyei közgyűlés alelnökeként.

Hogyan értékeli a 400 diák, 37 tanár, számos család és egykor ott végzett diák kialakuló összefogását?

Kérjük, mondja ki írásos válaszában azt, hogy nem leépítésről van szó! Kérjük, nyugtassa meg felelős vezetőként a kistérségünkben élő családokat, hogy a már idejáró fiatalok itt fognak végezni és minden évben nyugodtan be lehet iratni gyermekeinket a Vajda "első osztályába". Nyugtassa meg az évek, évtizedek óta itt tanító tanári közösséget és családjaikat, hogy a munkahelyüket nem veszítik el.

Nyilván olvasta, amikor Orbán Viktor Bicskét a "Váli-völgy fővárosának" nevezte. Itt tehát kell a középiskola... Fővárosban? Kötelező :)

Megjegyzem, a Gyurcsány-kormány "teljesítményével" a legtöbben tisztában vagyunk, saját bőrünkön érezzük és az előrehozott választások szükségességét a legtöbben alapnak gondoljuk a mai Magyarországon. De ahogy egy mentőorvos sem arra kíváncsi a brutális balesetnél, hogy ki a felelős, hanem azt keresi, hogyan tud életet menteni. Most tehát minket is az 55 éves Iskola további sorsa érdekel. A megoldások.

Ön tervezi az Iskola anyagi támogatását magánemberként? Tud-e munkatársai, barátai, családja körében olyan emberekről, akik fontosnak tartják a Vajda megsegítését magánemberként is? Meglátogatná-e városa középiskolájának diákjait egy fórumszerű beszélgetésre?

Válaszát előre is köszönöm.

Izing Antal
(VJGPSZ, IV.b 1988-89)

Bicske, 2009. április 17.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása