A Fejér megyei TISZK konzorcium keretében kialakított együttműködés fő célja, hogy az érintett intézmények, a szak- és felnőttképzés fejlesztésével közösen kialakított szakmai program alapján adjanak naprakész, rugalmas választ a helyi gazdaság és munkaerőpiac által támasztott követelményekre.

Az együttműködés célja lehetővé tenni, hogy a gazdasággal együtt folyamatosan változó munkaerő-piaci igényekhez alakított, diverzifikált szakképzés a termelés résztvevőinek széles körű partnerségén alapuljon, és hogy új források bevonásával, azok hatékony felhasználásával a szakképzés minőségi fejlesztése fenntartható módon valósuljon meg.

A TISZK működésének célja az is, hogy a szakképzés folyamatos megújulásának forrásigényét, infrastrukturális, pénzügyi- és humánerőforrás szükségleteit összekapcsolja a gazdaság, a munkaerőpiac dinamikus lehetőségeivel.

Az ülés keretében beszámolnak az eddig elért eredményekről, a szakképzés-fejlesztésben meghatározott céljaik megvalósításának érdekében tett lépéseikről és felvázolják célkitűzéseket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása