Szombat éjfél előtt néhány perccel közlekedési balesethez riasztották a bicskei rendőröket, mentőket. A megállapítás szerint Csákvár Kálvária utcában a söröző előtt, két egymástól nem messze úton áthaladó fiatal nőt gázolt el egy ismeretlen. A balesetnek szemtanúja is akadt. A rendelkezésre álló adatok alapján megállapították, hogy a megadott rendszámtöredékű zöld színű mikrobuszt a településen kell keresni. A feltételezett okozót lakásáról állították elő a rendőrök. A férfivel szemben alkalmazott szonda elszíneződött. Mintavételre állították elő. A férfi ráivásra hivatkozott.

A balesetben egy 33 és egy 36 éves nő sérült. Egyikük könnyen, míg a másik súlyosan. A segítségnyújtás elmulasztása bűntett ügyében indított eljárást a felkutatott sofőr gyanúsítása mellett a bicskei nyomozók tovább folytatják.

Forrás: FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása