A hitelként felvett keretet kimerítette a város, az ingatlanhasznosításra felvett pénzt pedig a likviditási gondok megoldására költötte.

Az átütemezéssel kapcsolatos napirendi pontot - amely egy 400 millió forintos folyószámlahitel és egy 200 millió forintos ingatlanhasznosításra felvett hitel -, vita nélkül fogadta el a képviselő-testület.

Tessely Zoltán polgármester a Hírlapnak elmondta, hogy az önkormányzat 400 milliós folyószámla hitelét már elődei idején kimerítette a város. - Ezt, illetve a másik, még 2007-ben felvett, s eredetileg az ingatlanhasznosítás bevételeinek megelőlegezésére kért 200 millió forint hitelt szeretnénk átváltani hosszúlejáratú hitellé, közbeszerzési eljárás keretében. Az ingatlan hasznosítására felvett pénzt a Kanizsai út és az 1-es főút közötti önkormányzati területekre vettük fel, meg is hirdettük azokat, de érdeklődő nem jelentkezett rá. Ennek ellenére a 200 millió forintot elköltötte a város. Különféle likviditási problémákat oldottunk meg vele - nyilatkozta Tessely Zoltán polgármester a Fejér Megyei Hírlap tudósítójának kérdésére.

Forrás: bktvweb - d. gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása