Bicskei részről Horváth és Hanafy regisztrációs kártyái nem készültek el időben, így ők nem lettek nevezve. Sérült nem volt, egyedül Ikker Dóra  nem szerepelt és nem is fog a jövőben, a játéktudás és a játéklehetőséget nem tudtuk közös nevezőre hozni, így különváltak útjaink.

Vatali-Balogh A-Juhász-Balogh-Őri-Lődi-Klébert kezdett, Leitgib-Szabó-Mészáros a cserepadon várták a játéklehetőséget.
A Lovasberényben Tilinger T. sérült, Tordainé pedig hamarosan anyai örömök elé néz.

Számunkra nagyon rosszul indult a meccs. Sorozatos technikai hibák miatt 7 perc után lőttük az első gólunkat, míg a vendégeink már 4-et rámoltak be a kapunkba. Nem találtuk a helyünket a pályán, és hátrányunk egyre csak nőtt. Nem voltak az első etapban egyéni teljesítmények. Ennek tükrében a -7 gólos hátrány nem volt tragikusan sok, hiszen a Lovasberény sem volt kirobbanó formában.

A második félidőben fegyelmezettebb volt a teljes csapat. Elkezdtek jönni az egyéni teljesítmények, és fejben is összeszedettebb volt mindenki. A Berény a tőlük megszokott kemény védekezésükkel tördelték a játékot, itt-ott kicsit durvábban... Volt is piros lap(Kácsor Mónika szándékos ütése miatt), és sok kétperces büntetés. Itt jegyezzük meg, hogy a Köllő J-Tombor Sz. bírói páros nem állt a helyzet magaslatán, rengeteget tévedtek mind két csapat kontójára. Pl.: A Lovasberény kapusát több alkalommal is sportszerűtlen magatartás végett( kétszer is rúgott a 6-oson bevetődő, éppen felkelni igyekvő bicskei játékos után) azonnali piros lappal ki kellett volna állítani.
Jó és határozott végjátékunknak köszönhetően 3 gólos vereséget szenvedtünk, rendesen megizzasztva a Lovasberényt.

Rehák Zsoltné-edző Bicskei TC:

Vegyes érzések kavarognak bennem. A második félidőt 4 góllal nyertük, így elgondolkodtató, hogy akár nyerhettünk volna. Ez az eredmény, azonban reális. Reális, mert jó mérkőzésen sikerült szoros meccset játszani, ahol a hibáinkat sikerült kijavítani, ami minden képen pozitív a jövőre nézve. Úgy érzem, hogy nem volt elfecsérelt a felkészülés. A bírói ténykedés nem volt teljesen összhangban a játékkal, sok hiba volt a bírók munkájában, de láttunk már rosszabbat is. Előre nézünk, mert jövője csak annak van, ki előre tekint. Jövő héten szombaton 17.00 kor Száron a Csákvár ellen lépünk pályára, ahol szeretnénk két ponttal és egy győzelemmel befejezni az alapszakaszt, szeretnénk kiszolgálni a fantasztikusan teljesítő szurkolótáborunkat!


Őri E. 7/3; Balogh K. 7; Mészáros B. 5/1; Lődi D. 4/1; Juhász K. 1; Balogh A. 1, Szabó G. 1; Klébert E. 1

bicskeitc.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása