Segítsünk Zánkának!

A tábor alakulása idején kötelező volt társadalmi munkában dolgozni. Mégis voltak akkor is sokan, akik önzetlenül, segítő szándékkal vettek részt az építésben, majd a folyamatos karbantartásban.

Mára nem sok minden változott. Újra divat lett, hogy munkahelyi közösségek hétvégi munkájukat ajánlják fel jótékony céllal. És szerencsére ma is vannak sokan, akik szívesen jönnek Zánkára dolgozni. A helyzet abban sem változott, hogy a tábor ma sem tudja kifizetni a szakembereket. Ezért várjuk folyamatosan a segítséget.

Idén tavasszal április 17-18-án, május 1-2-án, és május 15-16-án lehet csatlakozni lelkes csapatunkhoz. A tervezett munkák, amiben lehet segíteni: levélgereblyézés, levélhordás; házak festése, csiszolása, mázolása; teraszok, lépcsők javítása, famunkák; takarítás. Nagy megtakarítást jelentene, ha a fenti munkákhoz anyagot ajánlanának fel, akik ebben tudnak segíteni.

Nem szakemberek jelentkezését várjuk – mi sem vagyunk azok -, a lelkesedés és a jó szándék sokkal fontosabb.

Jelentkezni lehet: 06-20/5517-620; jakabb@t-online.hu

Minden segítségnek, felajánlásnak örülünk, és előre köszönjük a jó szándékot!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása