Az alakuló ülésen megválasztották az elnököt is: Jávor Géza, a szervezőbizottság vezetője vállalta a feladatot, de csak úgy  hangsúlyozta, hogyha mindenki segít neki a munkában.

- Eddig hetvennégyen jelezték, hogy tagok szeretnének lenni, ebből harmincöten bicskeiek illetve környékbeliek, s tizennégy főnek van saját repülőgépe. Ők az általunk tervezett repülőtéren tárolnák a gépeiket - mondta az elnök. Az egyesület saját bevételeiből (repülő alapkiképzésből, légi fotózásból, pályázatokból, rendezvények bevételeiből) finanszírozza majd a működését, s egyik legfontosabb célja egy környékbeli sportrepülőtér létrehozása lesz. Erről már több környékbeli település vezetőjével konzultáltak már - mondta Jávor Géza.

Fejér Megyei Hírlap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása