A megyei döntőt a bicskei H.U.B. csapat nyerte, ők jönnek a Fejér Megyei Hírlappal és Bolf József felkészítő tanárral az élen


Magyarország nagyobb megyei napilap kiadói összefogásával valósulhat meg ismét a Lapot a diákoknak! országos médiavetélkedő, célja a fiatal, általános iskolás diákok megismertetése a nyomtatott sajtóval. A játékos, de kreativitást, kitartást és általános közéleti tudást igénylő megmérettetésen az első három helyezett komoly nyereménnyel gazdagodik minden  évben. Idén sem lesz másként: a harmadik helyezett 150 ezer, a második 200 ezer, az első  250 ezer forintos pénzutalványt kap, melyet  szabadon költenek  el a fiatalok. Az Axel Springer, az Inform Média és a Pannon Lapok Társasága nagy médiavetélkedőjére két forduló után választották ki a megyéket képviselő csapatokat. Fejér megyét a bicskei Szent Margit Általános Iskola Szent László Tagiskolájának H.U.B. nevű csapata képviseli - ők is elindultak pénteken Szolnokra, a Szajol Alcsi Szabadidőközpontba, ahol két napon keresztül küzdenek. Nem lesz könnyű dolguk, tizenhat másik, jól felkészült csapattal kell  megküzdeniük, akik közül egy a határon túlról érkezett. Idén több mint 10 ezer gyerek szeretett volna bejutni az országos döntőbe, de  85-nek sikerült. Izgalmas két napnak nézünk elébe, vicces és komoly feladatokkal, de  nem csak a munkáról szól  a verseny: lesznek szabadidős programok, ismerkedési lehetőség, játék, tábortűz a Tisza partján. Szurkolunk a bicskei csapatnak!

S. Töttő Rita

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása