Édes Élet

2010.05.23. 20:39

A Central Café - a hajdani Bóza-presszó előtt támasztja le bringáját a muskátlis ládákhoz eléggé el nem ítélető módon, de óvatosan, szintúgy uszoda felé tart. Miért ne? Bicskén készült fagyit árulnak, László Tamás cukrászmester alkotásait. A puncs számára fix és életében először kipróbál egy görögdinnye ízű fagylaltot. Mert ilyet ő még nem látott. Nem is hallott róla. Mint ismert, nagy híve volt, jelenleg is híve, és nagy híve marad s görögdinnyének, ha eljön az ideje, evőkanállal eszi a héjából, héját pedig Karcsi bácsi kecskéinek viszi át a z első sarokra.  Sőt. Készít egy régestelen régen, (előző életében megtanult) receptet is a szezonban A görögdinnye fagyi és az összes többi valóban bicskei. Mondhatnám: "gombostűre tűzve szépen, ezernyi színes pillnanat..."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása