Civilek a rendelőért

2010.05.26. 10:00

Mint arról hírt adtunk, a legutóbbi rendkívüli testületi ülésen derült ki, hogy 77 millió forint hiányzik a mintegy félmilliárdos beruházáshoz, melynek döntő része pályázaton nyert pénz. Ezért a testület úgy döntött, hogy június 10-ei ülésén dönt majd a beruházásról, addig mindenki megtesz mindent a hiányzó összeg előteremtéséért. Most azonban bicskei civilek rendkívüli ülés kezdeményezésére kérték a város vezetőit. Rendkívüli ülés összehívását öt képviselő kezdeményezheti írásban.

Ezt megelőzve, Tessely Zoltán polgármester - a korábbi elképzeléssel ellentétben -, május 28-án, pénteken 14 órára rendkívüli ülést hívott össze a Művelődési Központba. A nyilvános ülésnek egyetlen témája, a közbeszerzési pályázat lesz. Információnk szerint – Dr. Balogh Gyula igazgatónak is köszönhetően -, komoly esély van arra, hogy a hiányzó összeg előteremthető lesz.

bktvweb – D. Gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása