Ma 14-15 óra tájban egy fiú karóráját követelték, aki telefonon hívta édesapját. A közelben dolgozó férfi a helyszínre rohant fia védelmében. Meg is tette, amit lehetett, mert közeledését messziről látva a banda egy része távozott, akik maradtak, azok a már elmentekre mutogattak - ahogy az lenni szokott. Úgy tudjuk, nem ritka, hogy erőszakos iskolás-csoportok létszám és testi erő fölényében zaklatnak diákokat. Pedagógusok, polgárőrök, rendőrök és szülők minden tőlük telhetőt megtesznek  a szomorú jelenséggel szemben. Mégis kevés. Ismert olyan eset is, amikor egy rendőr több diáknak adta meg telefonszámát azzal, hogy őt bármikor hívhatják., mindent megtesz.

A bicskei gyerekek védelmében olyan fórumot - akár lakosságit -, kellene nyitni,  ahol elég információ összegyűlne ahhoz, hogy szervezetten lehessen véget vetni a felháborító jeleneteknek. Figyeljünk oda fiainkra mindannyian a közterületen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása