A 28. forduló hozta meg a várva várt sikert. Baracsra látogattunk, ahová pezsgővel felfegyverkezett szurkolók kísérték el a csapatot. Több variáció is lehetséges volt ám tudtuk, ha nyerünk minden kérdés meg van válaszolva. Már az első percektől uralták a játékot a srácok. Bár a pálya mérete és a talaja jócskán megfricskázta mind a két csapatot, ettől függetlenül érezhető volt, hogy csupán idő kérdése és gólt, gólokat lövünk. Buda Péter nyitotta a sort, egy lepattanót 13 méterről vágott a kapuba. 0-1. Egyre többet időztünk a hazai kapu előtt, ám sorra maradtak ki a ziccerek. Németh Zoli végül nem hibázott. 0-2!

És vártuk a folytatást. Ám hiába. A biztos vezetés tudatában kicsit kiengedtünk, de kapunkat ennek ellenére sem fenyegette semmi veszély. Buda Peti annyira akart, hogy 3 méterről az üres kapu mellé fejelt, méghozzá bedobásra. Boros Dávid akár hármat is lőhetett volna, de kimaradtak a helyzetek. 5 perccel a vége előtt, ütemes tapsba kezdett a nagyérdemű és felharsant a „BAJNOKCSAPAT, BAJNOKCSAPAT!”. Majd megszólalt a síp és kezdődött az ünneplés, folyt a pezsgő, egymást locsolták a fiúk, így köszöntötték a megérdemelt BAJNOKI CÍMET!

A Bajnokcsapat tagjai:

Miklós Balázs, Oláh András Roland, Simorádi Dávid, Németh Zsolt, Tóth Krisztián, Máté Attila, Gulyás István, Szoldáth Dániel, Jelinek Zoltán, Bajrami Menduh, Bajrami Arjanet, Németh Medárd, Sándor Dávid, Németh Zoltán, Balogh József, Vörös Zoltán, Boros Dávid, Oláh Kálmán, Buda Péter, Pozsgai Mihály, Szép József, Máté Krisztofer, Laki Zsolt.

Edző: Szentjobbi István  és Kakstadter József.

Csak a Bicske!

bicskeitc.hu                                                                           Fotó: Bojtár Szabolcs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása