II.

2010. június 25-én délután, a rendelések befejeztével elkezdődik a házon belüli költözések II. üteme. Ennek keretében minden földszinti rendelés - tehát a röntgen, ultrahang, sebészet, traumatológia, ortopédia, urológia, infúziós kezelés - az első emeletre kerül. A pontos elhelyezésről a betegirányító munkatársai, illetve a tájékoztató táblák adnak felvilágosítást.

 

A földszinti üzletek a második emeleten a főlépcsővel, illetve a lifttel szemben fogják kiszolgálni a betegeket.

 

A röntgen rendelés kivételével június 28-án, hétfőn reggel minden szakrendelés a megszokott idejében kezdi meg a munkát az új helyszínen. A röntgen szakrendelés várhatóan a délelőtti órákban indulhat újra, aminek az a magyarázata, hogy a hétvégi új helyszínre való költözés után az ÁNTSZ Közép-dunántúli Regionális Intézetének Sugáregészségügyi Decentruma az ilyenkor szükséges méréseket végzi, és annak eredménye után adja ki a működési engedélyt.

 

Bicske, 2010. Június 24.

 

dr. Balogh Gyula

Bicskei Egészségügyi Központ

Szolgáltató Nonprofit Kft

ügyvezető

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása