Egyebek mellett döntöttek a hitel felvételével kapcsolatos közbeszerzési pályázat kiírásáról. (Információnk szerint az OTP Bank nem hajlandó olyan összegű hitelt folyósítani, mint amekkorát az önkormányzat igényelt.)

A helyi buszközlekedést végző szolgáltató felmondta a szerződést az önkormányzattal, ezért újat kellett keresni. Ketten jelentkeztek a meghirdetett pályázatra, közülük egy felcsúti fuvarozó nyert, szemben a másik pályázóval, aki olcsóbban vállalta volna a feladatot. Az utóbbi jelentkező pályázatát azzal indokkal utasították el, hogy anyaga néhány perccel a meghirdetett idő után érkezett a hivatalba. A dolog érdekessége, hogy a nyertes pályázónak jelenleg nincs engedélye személyszállítási szolgáltatásra. A nem kellően előkészített előterjesztés miatt Tessely Zoltán polgármester vizsgálatot helyezett kilátásba a városüzemeltetési iroda illetékes munkatársa ellen. (Információnk szerint az iroda két munkatársa a nem megfelelő előterjesztés miatt írásbeli figyelmeztetést kapott a napokban.)

Bőcsné Petrohán Mária a bejelentésekben kérte, hogy a MAVIR beruházáshoz anyagot szállító nagyteherautóknak - melyek jelenleg az Akácfa utca, Táncsics utca útvonalon közlekednek -, más útvonalat jelöljön ki a szakhatóság. Javasolta, hogy a szállítmányok az Erőmű lakótelep előtt forduljanak rá a Budapest Gate területe felé vezető útra. Így megjkímélik a belső utakat és a levegőt sem szennyezik.
bktvweb – Dancsi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása