Egyedül, magára maradt, most nem fontos hogyan és miért. Az sem érdekel, ő hibás volt-e saját sorsa alakulásában vagy sem.  A mentősök sem azt nézik egy balesetnél, hogy ki volt a hibás, hanem azt, hogyan tudják megmenteni. Szóval egyedül maradt,  s mivel rendkívül jószívű, jámbor ember, befogadta házába egy gyerekkori barátját. Vele még nem is volt semmi gond, de kis idő múlva jött a család, akik között börtönviselt személyek is vannak.

Elszedték mindenét, kisemmizték, majd amikor már nem bírta a gyűrődést kórházba került, utána meg nem mert pereskedni a saját házáért, így a szőlőhegyen húzta meg magát egy régi barátja hétvégi házában.

A közelmúltban testvére visszaszerezte a házat, de addigra a teljesen lelakták és mindent elvittek, csak a csupasz falakat hagyták.

Jövedelme nincs. Nyugdíjra nem jogosult. Segélyért nem folyamodik, de hogy miért, azt nem tudom.

Néha megjelenik itt nálunk, adtunk már neki ruhákat, néha egy kis élelmiszert, pénzt, de a legfontosabb egy kályha lenne, hogy ne fagyjon meg a télen.

Nem tudsz írni pár sort a bicske.infora természetesen nevek nélkül, nincs-e valakinek van egy használható, fatüzelésre alkalmas kályhája, amit felajánlana, én meg elmennék érte.

Elérhetősége nincs, de általában az utcákat járja, vagy otthon tartózkodik. Ha van kályha és megírják a bicsk.info-nak, együtt elhoznánk a kályhát és kivinnénk neki, mert így megfagy.

Így karácsonyí felé minden étel, ruha és egyéb túléléshez szükséges eszköz jól jöhet.

Egy jóakaratú bicskei

Kapcsolat: info@bicske.info


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása