Van Benne Vitamin

2010.12.05. 00:06

1-jén, szerdán a Vörösmarty Mihály Általános Iskola hirdette meg a Vörösmarty Színházzal és a Vörösmarty Társasággal karöltve szavalóversenyét, korcsoportok szerint 3 kategóriában. Ahogy azt a Fejér Megyei Hírlap is közölte, a középiskolások versenyén Breuer Imre a 2. helyen végzett, Fejér megye legrangosabbnak tartott művészeti iskolája, a Tóparti Gimnázium két diákja között.

Másnap a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola rendezte meg hagyományos Vörösmarty-emlékversenyét 54 középiskolai tanuló részvételével, szintén három kategóriában, de iskolatípusok szerint (szakiskolák, szakközépiskolák és gimnáziumok). Itt Imre a gimnáziumi kategóriában 1. lett, maga mögött hagyva a Tóparti, a Teleki, a Vasvári, a Ciszterci és más jeles fehérvári Gimnáziumok képviselőit.

A két verseny végeredményét tekintve a következő sorrend alakult ki:

1. Vajda János Gimnázium, Bicske (egy 1. és egy 2. helyezés)

2. Tóparti Gimnázium, Székesfehérvár (egy 1. és egy 3. helyezés)

3. Vasvári Gimnázium, Székesfehérvár (egy 2. helyezés)

4. Szabolcs Vezér Gimnázium, Pusztaszabolcs (egy 3. helyezés)

Így összesítve a Vajda nyerte meg az igen színvonalas megyei versenyeket.

A bicskei gimnáziumban azonban ez az év nem elsősorban a versenyzés, hanem a „versenyeztetés”, a versenyszervezés éve lesz. 5-én, vasárnap éjszaka 12 órakor veszi kezdetét a Vajda által hirdetett országos VAN BENNE VITAMIN! vetélkedő, melyre 115 középiskolás és nyolcadik osztályos diákokból álló csapat jelentkezett az ország legkülönbözőbb pontjairól. A vetélkedő közösségi oldalán hetek óta ismerkednek egymással a különböző iskolák diákjai, tanárai, s néhányan már-már barátokként indulnak „egymás ellen” különböző csapatokban. Minden résztvevőnek (különösen a bicskei nyolcadik osztályos csapatoknak, felkészítő tanáraiknak mind a Csokonai, mind a Szent László Általános Iskolákból) sok sikert kívánunk, hasznos, kellemes időtöltést és nemes versengést! Vigyikán Attila tanár úrnak, Vigyikánné Horák Andrea tanárnőnek, a verseny megálmodóinak és Beke Péter informatikusnak, aki a verseny technikai hátterét biztosítja hálás köszönetünket fejezzük ki azért a hihetetlen mennyiségű és minőségű munkáért, mellyel ezt a vetélkedősorozatot elindították, eddig eljuttatták. Kívánunk mindhármuknak minimum 48 órás napokat, hogy mindent megvalósíthassanak, amit szeretnének.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása