Újra a világ elitjében

2011.01.27. 08:40

Mocsai taktikája bevállt: A norvég és a német csapatnak óirási meglepetést okoztunk győzelmünkkel, a spanyol és a francia világklasszikusok ellen azonban nem sok esélyünk volt. A torna meglepetéscsapata vagyunk, pedig sokszor 24 óra sem állt rendelkezésünkre két mérkőzés között, Perez csak nemrégen csatlakozott a válogatotthoz, sok a sérülés. Eddig hét olyan csapatot előztünk meg, akik még az Európa Bajnokságon előttünk voltak.

Mocsai munkájáról elismerően szólt a német sajtó, hiszen kollégáját, Heiner Brandot úgy meglepte, hogy már a nyolcadik percben kénytelen volt időt kérni. A kapitány ezt sem minősítette, csak annyit jegyzett meg, szeretik és tisztelik őt az országban.

Katzirz hozzáállását hősiesnek nevezte, mert ugyan nem tudja a labdát fogni a sérült kezével, lehet rá számítani.

Pénteken az erős, jól játszó lengyelekkel küzdünk meg a 7. helyért, az pedig olimpiai kvalifikációt ér. A mérkőzés Január 28-án, pénteken, 17:30-kor kezdődik, a Sport1 élőben közvetíti.

Izing Máté

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása