Negyedik helyen a BTC

2011.04.25. 12:50

Ősszel Érden a hazai csapat győzött, mégpedig 4-2-re. Góljainkat Gáll és Szalczinger szerezték.

Bicskén az érdi labdarúgócsapat legutóbb tizenhat évvel ezelőtt vendégeskedett, akkor 1300 (!) néző előtt 1-1-es döntetlen született.

Bicskei TCRigó - Tóth, Gáll, Papp, Kőbányai L. - Boros, Szentjobbi, Matlári, Kőbányai R. - Szőke, Bartha P.

Érdi VSE: Kertész - Gróf, Nagy A., Kovács, Herczog - Süveges, Ország, Németh G., Cservenka - Skita, Havrán.

A nézőcsúcs most elmaradt ugyan, de a B-közép szinte teljes létszámban képviseltette magát, ami a tegnapi események után több, mint dicséretes. Gyüre sporttársnak ugyanis lánya született! A többit az olvasó fantáziájára bízzuk.

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, ha túl szigorúak akarunk lenni - állítólag a múltkori tudósítás az volt -, akkor még vendég mezőnyfölényt is láttathatunk, ami több érdi szögletrúgásban mutatkozott meg.

A 10. percben Skita került helyzetbe és a tizenhatoson belülre érve szétlőtte a jobb felső sarkot. 0-1.

Az első valamire való bicskei momentum, Szentjobbi indította Borost, aki elhúzott a  jobb oldalon, beadott, de senki nem érkezett. Rigó hatalmas kirúgása után Kőbányai Ricsi futott el, majd adott középre, de a berobbanó Szőke elől Kertész kivetődve mentett.

Havrán került helyzetbe, lövését Rigó fogta.

Boros maradt a földön a szünet előtt, nem is tudta folytatni, a szünet után Varga Zsolt váltotta.  Nem sokkal késöbb Kőbányai R. helyett Bezerédi Ádám is pályára lépett.

Az 58. percben egyenlített a BTC! Jobb oldali beadás után az előrehúzódó Papp próbált labdát szerezni a tizenhatoson belül, a kapunak háttal becsúszva éppen az ő lábáról pattant vissza a mezőnybe a labda, érkezett Szentjobbi és futtából, jobbal, 30 méterről óriási gólt rúgott a bal felsőbe.1-1! A pókokat Skita és Szentjobbi kiköltöztette mind a két sarokból.

A 64. percben Kőbányai Levi futott el a bal oldalon, mintaszerűen adott középre és Bartha Peti a legszebb napjaira emlékeztetően érkezett a hosszú oldalon. 2-1!

Késlekedtek a védőink és Rigó is, de megúsztuk a vendég helyzetet. Két perccel később újabb érdi akció végén Bündök a gólvonalról mentett . Szentjobbi bal oldali szögletét a röviden érkező Papp fölé fejelte.

Kitámadott a második félidőben gyorsan hátrányba kerülő vendégcsapat, a mieink kontrákra rendezkedtek be, de nem sikerült végigvinni egy ellentámadást sem, így nem lehetett hátradőlni és az utolsó pillanatig izgulni kellett.

A játékvezető négy percet hosszabított, a több sérülés és ápolás miatt, de az eredmény már nem változott.

bicskeitc.hu

Fotó: Izing Máté

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása