BTC: Rigó - Boros, Gáll, Papp, Kőbányai L., Szentjobbi, Varga D., Mérey, Kőbányai R., Bezerédi, Bartha P.

TTC: Frank - Sipos, Király, Róza, Csirinyi, Lázár, Kazi, Horváth, Zimon, Héray, Faragó.

GólszerzőkBezerédi 11' , Varga D. 20', Szőke 72' ill. Héray 33'.

Mozgalmasan kezdett csapatunk. A 2. percben baloldali szöglet után Bezerédi fejelt a kapu felé, Bartha Peti bele stukkolt, a vendégkapus ujjheggyel tolta a labdát kapu fölé. Néhány perccel később Mérey vállalkozott lövésre centikkel tévedett.

A 12. percben Bartha P. lódult a kapu felé, jó cselek után lőtt, a védőröl jobbra pattant a labda Szentjobbihoz, aki néhány lépés után centerezett, belül azonban nem érkezett senki, de érkezett a beadás, ezúttal balról, Bezerédi pedig a kapuba passzolt némi védői segítséggel.1:0

A 15.percben Ricsi kapkodott el egy helyzetet Szentjobbi hosszú indítása után. Két perc elteltével Beze volt újból a szereplő, jó cselek után a jobb kapufa tövét találta el.

A 20. minuta hozta a második gólunkat. Rigóhoz került a labda, felívelte, a 16-osnál Varga Dani lekezelte, befordult és nemes egyszerűséggel a kapuba továbbított 2:0.

Öt perccel későbbb Zimon veszélyeztetett, de lövése a kapu fölött hagyta el a játékteret. A 34. perc hozta a vendégek szépítő gólját. Csirinyi húzott el a bal oldalon, beadását pedig Héray estében a túlsó sarokba lőtte. 2:1.

A második félidőben folytatódott az elején tapasztalt lendülete csapatunknak. Varga Dani nem túl jól sikerült lökete után alakult ki egy kis kalamajka a vendégkapu előtt, gól nélkül, majd Szentjobbi Pista próbálkozásából lett szöglet, eredmény nélkül.

A 62. percben Levi szabadrúgását Frank kapus igen alaposan elnézte, szerencséjére a bal felső saroknál elszállt a labda. A következő támadás Mérey pattogós lövésével végződött, Frank ezúttal észnél volt.

A 73. percben már ő is tehetetlen volt. Mérey hozta fel a labdát, remek ütemben tolta a tőle jobbra futó, közben csereként beálló Szőkének, aki a jobb alsó sarokba lőtt. 3-1!

Az utolsó perceket már csak 10 emberrel játszotta csapatunk, hiszen Szőke mellett Geri és Varga Zsolt is pályára léptek Dani, Peti és Ricsi helyett. Egy összecsapás után Beze maradt a földön a vállát fájlalva és Schróth mester nem engedte vissza. Remélhetőleg nem súlyos a sérülése.

A szezon utolsó mérkőzése jól sikerült és csapatunknak az ötödik, nagyon jónak mondható helyet jelentette. Folyt.köv. augusztusban az új bajnokságban.

Gratulálunk!

Forrás: bicskeitc.hu

Fotók: Izing Máté

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása