A Székesfehérvári Szent György Kórháztól érkezett bejelentés szerint a bicskei nyomozók megtudták, hogy az 52 éves férfit életveszélyes állapotban 28-án este szállították be a mentők. Állapota jelenleg is súlyos, az intenzív osztályon ápolják. Kiderült, hogy egy asszony értesítette a mentőket, aki a háza előtt bukkant a földön fekvő férfire. Akkor arra gondolt, hogy eleshetett, azért nem kel fel.

A beszerzett adatok alapján felmerült a gyanú, hogy a férfit élettársa 23 éves fia és annak ismerősei bántalmazták. A nyomozók kihallgatták az élettársat, aki elmondta, hogy összeveszett párjával, és mivel megütötte, elment otthonról. Tagadta, hogy tudott volna arról, hogy az otthon hagyott férfit bárki is megverte volna. Ezt követően intézkedtek a nyomozók a nő fiának és a bántalmazásban vélhetően részt vett 21 éves barátjának előállítására. A két előállított férfi továbbá a nő kihallgatásának részletei több helyen ellentmondtak egymásnak. Az ellentmondások feloldása, a részletek tisztázása a megindított eljárás feladata lesz.

A bűncselekmény elkövetésével meggyanúsított két férfit bűnügyi őrizetbe vették a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói. Az eljárás tovább folytatják az életveszélyt okozó testi sértés ügyében.

FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása