Kerekesszékes futás tartanak Bicske és Felcsút között nem kerekesszékes résztvevőkkel együtt október 15-én, délelőtt 10 órai indulással a  Gyógyító Jószándék Alapítvány szervezésében. 

 
Alapítványunk is részt vesz a Heim Pál Gyermekkórházban kialakítandó izomcentrum szervezésében - mondta Hillebrand Dóra, az alapítvány társadalmi munkatársa.
 
- Első körben megpróbálunk a minimális anyagi indulótőke összegyűjtésében közreműködni. Legelső feladat a leendő centrum elhelyezése. Erre a kórház egyik épületében lehetőség van. A szobák felújítására milliós nagyságrendű összegre lenne szükség - mondta el Hillebrand Dóra. 
 
A Gyógyító Jószándék Alapítvány 2011. április elején elindított egy célzott szponzorálási kampányt, hogy a centrum építőipari- gépészeti munkálatai elkezdődhessenek.
 
Dóra négy gyermeke közül ketten szenvednek izomsorvadásban. Miklós és Bence lépcsőliftjének megszerzésében is a Gyógyító Jószándék segített, a bicskei Vajda János Gimnázium tanárai és diákjai támogatásával. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása