Láttam.. és nagyon jó. És a vastapstól a végén könnybe szökött a szemem. Kedves Attila és Andrea (és többiek), még egyszer köszönöm Nektek, hogy az ötletetek megszületett, megvalósult, és részesülhettem az érzésből... - írja Pintér Diana, az egyik önzetlen segítő tegnapi filmnézéssel kapcsolatban.  

A Pizzafalóban jöttünk össze tegnap este vagy hatvanan, hogy megnézzük a hamarosan mindenki számára elérhető bicskei filmet, ami olyan, amit itt még soha senki nem készített.

Hatszázan vettek részt és/vagy szerepeltek a "Vigyikán's Pictures"  mozijának (ez kedveskedő, vicces kiszólásom és benne van stílusszándék) forgatásában. Három kilométert haladt a profi operatőrünket, a budapesti Dala Istvánt szállító autó, 9 perces a vágatlan filmünk hossza, melyet technikai gyorsítások és lassítások tettek jobbá.

Jó emlék Bicskéről, vidám helytörténeti filmdokumentum, ahogy az évek haladnak, egyre többet fog érni a Ladánybene zenéjével.

AZ ÉLET MÁS.     

A film hamarosan látható lesz a weben is.     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása