Finom, igazi. Etyeki

2011.11.12. 17:40

 Hozzá kell szoknunk a gondolathoz, a Bicske közeli Etyek már nem csak a borvidékéről nevezetes. Túró Gyuri és Túró Juci, Fenékig Tejföl, és még sorolhatnám az Etyeki Gazdaság frappáns névvel ellátott tejtermékeit. Persze elsősorban nem az említett megkapó nevek miatt ajánlatos, hanem mert finom. Igazi és környéki termelők összefogásával termelik őket. Nem gyártják, termelik. Csomagolása is újszerű, s mint régen a Szerencsi csokin más-más várak, itt  a két fajta túrórudin Magyarország énekesmadarait lelhetjük fel.

Budapesten vagyok kollégista immáron második éve, péntekenként hazaérve mosolyt tud csalni arcomra a hasonló fent említett termékek és nevei, melyek fő bizonyítéka a vidék erejének. Bicskén kapható többek közt a CBA-ban, és az Akácfa utcai Szociális Boltban. Igen, természetesen a Tescoban és hasonló multicégeknél olcsóbban is kaphatunk tejtermék néven árukat.

Az igazi tejtermékek megvásárlásával nem csak erősítjük a hazai, de legfőképp környéki termelőket, hanem gyermekeinkkel, a jövő generációjával is megkedveltetjük azt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása