Ezt a bejegyzést az Fb-n olvastam, egy bicskei férfi helyezte ki, régi jó ismerős, iskolatárs. Mélyen egyetértek vele, csak és kizárólag ezért került ide.   

"Sziasztok! Egy kérdés. Mit érdemel az, aki tönkre tesz egy életet csak azért mert ittasan ült a volán mögé? Hát megmondom: teljes vagyon elkobzás, jogosítványt csak kerékpárra vagy arra sem, 10 év minimum a sitten. Ezek az állatok tönkre tesznek családokat csak azért mert ha tele vannak pénzel és ezzel elvan sikálva minden. Ezek után nekünk kell gyűjteni annak a szerencsétlennek mert ez a barom tönkretette az életüket. Hát ezért kellene az ilyennek a vagyonát megcsapolni. Lehet hogy, kicsit durva amit írok,de úgy érzem szigorítani kellene a tőrvényen ezekkel szemben, és nem a kutya adóval foglalkozni ennek a sok birkának ott fenn.Talán nem erre az oldalra tartozik, de hol mondja el az ember ha nem itt,remélem sokan értenek velem egyet. Sziasztok."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tragikus történet, valószínűleg letöltendőt kap ittasan, halálos tömegszerencsétlenséget okozván, csak az nem mindegy, mennyit? Két-három évet. Jó magaviselet esetén a harmadát elengedik és nem is kerül össze köztörvényesekkel. Mindezt azért, mert -ugyan nem szándékosan, de- megölt egy négy tagú családot, árvává tett egy gyerkőcöt és egy életre szóló fájdalmat okozott sok embernek. Ezt a tényt már semmilyen ítélet nem változtatja meg.
Eközben a nyomorult magyart ebadóval, jövedéki adó és áfa emeléssel sújta a kormány. Már nem csak a cukorért járunk át az osztrákokhoz, hanem tankolni is, amiért péppé büntetnek, amazok pedig tele pofával röhögnek rajtunk.
Ismét a csóró átlag magyart xopatta be a kormányt, de én azt mondom: megérdemeljük! Mert hagyjuk.
süti beállítások módosítása