Február 4-én Szombaton kilenc órától ruhaadományokat, 11 órától meleg ételt oszt a Hites Adakozók Hálózata és a Hit Gyülekezete bicskei közössége Bicske főterén.  

Ez a bicskei keresztények újabb összefogása a rászorulókért.  A Bicskei Szó arra kéri a Bicskén élő olvasóit, ha megpillantanak az utcán egy-egy rászorulót, vagy éppen környezetükben élnek olyanok, akiknek jól jöhet ez hír, tolmácsolják nekik a szombati esemény időpontját: délelőtt kilenctől várnak mindenkit a Kossuth téren. Ha bárkinek olyasmi felesleg van a tulajdonában, aminek másnak hasznát veheti, a bicskei keresztények szívesen fogadják és eljuttatják a rászorulóknak.   

 Boldog, aki a nyomorultra gondol, a veszedelem napján megmenti azt az Úr.”

Zsoltárok könyve 41:2  

"FELHÍVÁS

Hites Adakozók Hálózata és a Hit Gyülekezete bicskei közössége 2012. február 4-én szombaton 9 órától ruhaadományokkal, 11 órától meleg étel adománnyal várja a rászorulókat Bicskén, a Kossuth téren.

Segítő munkánkhoz szívesen vesszük magánszemélyek, cégek felajánlását a helyszínen. Sok idős ember, gyerekes családok szükségeit enyhítenénk tartós élelmiszer, tüzelő, mosó- és tisztítószerekkel, használható ruhaadományokkal.

Köszönjük, tegyünk jót együtt!"

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása