Szabó Gábor és Bodor András, a két bicskei versenyző, a tatai Eötvös Gimnázium két diákja is tagja annak a magyar mezei futó csapatnak, ami Fair Play díjat kapott a Málta szigetén megrendezett ISF Mezei Futó Iskolai Világbajnokságon.  

A díjat történetesen a bicskei Bodor András vette át csapata nevében. Amint hazaérkeznek a bicskei versenyzők, lapunk megkérdezi őket, pontosan miért is kapták ezt az elismerést, minden sportdíj legelegánsabb darabját. Mint azt megtudtuk, Bicske városa is támogatta a két fiú Máltai tartózkodását családjaik kérésére mai, testületi döntésükkel, összesen százötvenezer forinttal. Legnagyobb támogatójuk a családok mellett az Eötvös Gimnázium volt és testnevelő tanáruk segítségével szponzorok támogatásához is jutottak.       

Gratulálunk! Szép volt fúk! 

Felső sor balról jobbra: Szabó Gábor, Bodor András, Kántor Attila, Kovács András felkészítő testnevelő Alsó sor balról jobbra: Benedek Zsolt, Bánvölgyi Bence, Major Dávid  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása