A Bicskei Szó értesülése szerint Budaörsről felszállt mentőhelikopter landolt egy-két órával ezelőtt Bicskén, a Kisfaludy utca Káposztás felőli tömbje és a középső ház között. 

Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy egy tinédzser rosszulléte miatt hívtak mentőt. A bicskei mentőautó egysége perceken belül a helyszínre érkezett. Az állapot alapján úgy ítélték meg, hogy orvosra van szükség. Azonnal hívták a légi-mentő kollégáikat.

Közben  helyszínre érkezett egy bicskei gyermekorvos is. A helikopter orvosa és a bicskei gyermekorvos látták el a fiatal beteget, akinek állapotát stabilizálták és a  bicskei mentő szállította kórházba - szerencsére a későbbiekben már nem volt szükség a mentőhelikopterre.

 

Fotó: R. M.  

    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása