"A tanárnő jótékonysági rendezvényt szervezett korábbi diákjának, amikor megtudta, hogy a kosárlabdázó Ákos lábfejét amputálni kellett. Az Önzetlenség Napján az egész város összefogott, hogy összegyűjtsék a protézishez szükséges pénzt. Az eseményről egy kisfilm is készült. A bicskeiek szeretnék folytatni a hagyományt, de szerencsére nincs olyan szomorú apropó, ami miatt újra meg kellene rendezni a napot, ezért jövőre Örömünnep néven hívja az iskola reneszánsz napra a várost."

Andrea történelem és földrajz szakos tanár a bicskei Vajda János Gimnázium és Szakközépiskolában, egy tanár dinasztia tagja, aki szerint "csak szeretni kell a diákokat". Férje is pedagógus és szinte minden rokona, három gyermekük még nem. 

ITT SZAVAZZUNK ÉRTE! - tiszteletreméltó tettéért, amit tanítványáért vitt véghez a tanítványaival, amihez fél  Bicske csatlakozott. 

Családjával, munkatársaival, diákjaival és barátaival példátlan, eredeti, kreatív, közösségteremtő, jószívű, emberséges, intelligens és Bicske lakóinak jó hírét vivő rendezvényt hozhattunk létre Andival - mi bicskeiek...

És ha megnyeri ezt a szavazást, ha nem, számunkra Vigyikánné Horák Andrea marad a nyertes, hiszen még a jelölés ténye is abszolút siker...

Izing Antal  

És ha már (végre) szavazhatunk olyasvalakire, aki megérdemli  - tegyük oda magunkat, osszuk meg és hívjuk fel barátaink figyelmét a szavazásra!    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása