A Kisfaludy utca jelentős része ezekben a percekben teljesen sötét. 

Akácfa utcai olvasónk jelezte, hogy a Kerecsendi utca és a lakótelep közötti területen cirka egy éve nincs közvilágítás, vagyis négy oszlop fogyasztója takarékos üzemmódban nem világít a sötétben. Bizonyára vannak még krónikusan sötét helyek Bicskén, de ezen a napon egymástól függetlenül - ezeket a területeket érintő jelzések érkeztek ide: bicskeonline@gmail.com Várjuk a többi ominózus helyszín leírását!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor gyűjtsük már össze ezeket a helyeket, hogy könnyebben ki tudják javítani, akiknek kellene.

Az Akácfa utcában a Diófa utcához közeli részén is hiányzik 1 izzó legalább 3 éve és mivel egy oszloppal is kevesebb van szerintem (legalábbis izzó nélkül), majdnem a Kerecsendiig tök sötét van.

Nem hinném, hogy csak ennyi van, biztos minden második utca hiányos a városban.
Az Akácfa utcai lakosok miért ide jelzik a hibát ahelyett, hogy az áramszolgáltatót hívogatnák? Ezen a számon a nap 24 órájában lehet bejelenteni a közvilágítás hibáját: 06-80-533-533 - tessék összefogni és percenként bombázni telefonokkal az eont (ja, hogy nem szoktak összefogni? akkor marad a sötétség, sorry). :(
mélységesen fel voltam háborodva"
ezért lehet, hogy be sem fejeztem a kommentet
süti beállítások módosítása