Nem vagyunk egyedül ezzel, hogy a kertváros egy kicsit nem kap elég figyelmet semmi téren. Itt most az iskola megkezdésénél merült fel probléma szülők között - kezdi levelét olvasónk, aki a megoldás érdekében fordult a Bicskei Szóhoz.  


"A helyi járatos busz menetrendje abszolút nincs az iskolakezdéshez igazítva. Állítólag már régi probléma! Most értesültem erről és unokám is iskolások. Vagy 7 óra 5 perckor iskolában vannak, vagy körbeutazzák Bicskét a busszal és 8 óra 1o kor elkésnek a suliból."

"A másik a közétkeztetés ami állítólag sokkal jobb mint az előző években. Íz tekintetében mondják jobbnak, de mennyiségben nem.

Nagyon későn reggeliznek, ebédelnek. Nagy csúszások vannak. 
9 óra fele reggeli (ez biztos gond, hiszen 9-kor az első óra után vagyunk? - A szerk.) , a negyedikesek előfordul, hogy 14 óra körül ebédelnek
Valamint egy hét alatt már több fennakadás volt mi lesz még a többi x héten ha nem változtatnak rajta.
Pl. valamelyik nap sajtostészta volt, nem volt elég kaptak még tésztát akkor sem jutott mindenkinek - erre a vége tejfölös kenyeret evett! Gondolom nem ezért fizetik a meleg kaját a gyereknek!

Nagymamaként írom ezt mert nem tudom megállni hogy ez a XXI században így működik.

A hibát az illetékesek keressék meg a gépezetben és mielőbb hozzák rendbe! Semmi más célom nincs ezzel.  
Úgy gondolom minden iskolás gyermek érdekében megszólalhatok ez ügyben.
Szeretném ha minden iskolás, óvodás időben ehessen és lakjon jól.
Ha a gyermek kér még repetát, mert szeretne enni, akkor kapjon.


Első a fejlődő szervezet! 

Köszönöm előre is segítségedet, szóljunk erről,hogy eredményt érjünk el vele. Köszönjük, ha valaki végre belátja, hogy ez igazán valós probléma, amit megnyugtatóan meg kell oldani."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szülői értekezleten hangzott el egyik intézményvezetőtől: "repeta nincs,mert nem jár".... Ennyit a fejlődő szervezet segítéséről. Minden gyerek lakjon jól! Majd igyekszik... :(
a helyi buszjárat elég furcsán közlekedik igy is...a cenzura meg itt is működik
süti beállítások módosítása