Információink szerint részlegesen elbontják a volt polgármesteri hivatal épületét, a Kossuth téri toronyházat, a Bicskei Járási Hivatalnak pedig a mostani városháza udvara mögötti területen építenek hivatalt az alábbiakban előirányzott, de minden bizonnyal kevés 450 millióért.  

Az építkezés Bicske költségvetését nem terheli. Ha a toronyházból egy-két felső szintet lebontanak, a maradékot pedig felújítják, abból a egészségügyi komplexum is lehet, ahogyan ezt már régen tervezi egy előre gondolkodó illetékes szakmai vezető. Mint az látható, a Kossuth tér-Bethlen utca sarkán álló régi posta, ami jelenleg a Tigázé - eladó. S ha már itt tartunk, van egy jó hírünk: a Tigázhoz végre nem Diósdra kell járnunk, hanem Bicskén a Budapest Bank mellett is működik majd az ügyfélszolgálat heti kétszer.    

Izing     

 

közlöny.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása