Az 59 éves csabdi férfit bűnügyi őrizetbe vették a bicskei rendőrök.

kiosz.jpg

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán rongálás vétség, zaklatás bűntett és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás P. Gábor 59 éves csabdi lakossal szemben - adta hírül a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.  

A férfi a gyanú szerint 2014. január 20-án este előzetes szóváltást követően volt élettársa bicskei házának padlására felmászott, és ott meggyújtott egy benzines kannát, majd egy hurkot a nyakára téve, öngyilkosságot kísérelt meg. Az időben érkező rendőröknek köszönhetően nem történt tragédia. A férfit a mentők ellátása végett a tatabányai kórházba szállították.
Miután onnan kiengedték másnap, azaz 2014. január 21-én délelőtt újból megjelent volt élettársa bicskei otthonában, ahol azzal fenyegetőzött, hogy a nőt megöli, és a házát felgyújtja. Még egy fejszét is magához vett, amit a sértett nyakához tartott. Az eszközzel a ház ajtaját és ablakát is megrongálta, miközben folyamatosan kiabált, és fenyegetőzött.

A férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol mindhárom bűncselekménnyel kapcsolatban gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették - írja a rendőrségi közlemény. 

Nem hivatalos információnk szerint mindez a Bartók Béla utcában történt, Bicske központjában. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása