A tűzoltók eloltották a Bicskén, egy 400 négyzetméter alapterületű csarnokban keletkezett tüzet - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján vasárnapra virradó éjszaka.

butorüzem.jpg

A tájékoztatás szerint a Kossuth utcában található fémborítású csarnok teljes terjedelmében lángba borult. A tűzoltók öt vízsugárral oltották el a lángokat, miközben további kettővel védtek egy, a csarnok közvetlen közelében álló, 600 négyzetméter alapterületű másik csarnokot, amelyben többek között habszivacs-elemeket tárolnak. Mint a Bicskei Szó megtudta, a nagyobb csarnok teteje is megroggyant a kisugárzó hőtől.  


A hatalmas tűz oltási munkálatait a helyszínre érkező katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezényelte. A tűzoltók két acetilénpalackot is kihoztak az égő csarnokból, majd mindkettőt visszahűtötték. Miután sikerült eloltaniuk a lángokat, szellőztető nyílásokat vágtak a fémborítású csarnok falába és ventilátorokkal kezdték meg a csarnok átszellőztetését. A forró, még izzó részeket két vízsugárral folyamatosan hűtik a tűzoltók a helyszínen - olvasható az MTI jelentésében. 

A Bicskei Szó értesülése szerint a csarnok az egykori KTSZ területén található. Lapunk kettes kiemelt, hatalmas tűzről tud: keletkezésének körülményeit szakértők vizsgálják. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása