"Szia, nem akarsz egy jó "velős" cikket írni a "Nagyállomáson" uralkodó állapotokról? a peronokhoz tartozó lépcsők veszélyes voltáról, már lassan mindegyik le van törve. Ha leszállsz a vonatról, úgy közelíted meg az aluljárót a lépcsőkön, mint aki éppen be akar sz...ni, de felfelé sem jobb a helyzet.  

A parkolás meg háromnegyed hét után egyszerűen lehetetlen. annyi helyet lehetne még kialakítani, de a város vezetése nagy ívben tesz rá, mondván majd ha átépítés lesz... Ha lesz.....Látszik, hogy egyik képviselő sem kényszerül arra, hogy gépkocsival járjon ki az állomásra.

Felfestették a parkolóhelyeket, de azt is minek, 10 hellyel kevesebb lett, ott van egy nagy gazos rész, hogy azt miért nem lehet igénybe venni. (bocs hogy saját magam felé húzok), de a Nagyállomást veszem igénybe, gondolom a Kisállomáson sem jobb a helyzet. Talán e gondolatsor eljut egy igazán bicskei, igazán gyakorlatias, valóban bicskeieket szolgáló illetékes fülébe így az őszi választás előtt... Mert érdek nélkül ezeknél elképzelhetetlen, hogy bármit tegyenek. 
Szóval rád van bízva és köszi, hogy blogodon képviselsz bennünket a nyűgjeinkkel."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása