Szilágyi László, Bicske Száron élő, PM-s polgármesterjelöltje bemutatásáról ír a Fejér Megyei Hírlap. Többek között nem himi-humi közmunkát akar (amikor a közmunkás munkaköre Bicskén akár annyi is lehet, hogy "bemegyek-aláírok-jövök haza") hanem érdemi.    

  Részletek....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na szép!!Csabdi után Szár.....Bicskei polgármestert szeretnék végre!!!!!!!!!!!!
Megint nem egy helyi lakos a jelölt!
nyugodjunk meg karcsi lesz..az ősmagyar érdek ezt diktálja.igaz morognak duzzognak városunk prominens személyei de még kari lesz...hiszen nem oly bűn az a gombnyomkodás saját részre sőt valahol olyan betyárosan vagabund..szóval akkor itt is körbe ér ami összeér..és ujra a langy meleg pocsolya bűze vesz körül minket..szép és bicske hullhatsz tovább gratulálok..van még lejjebb ugyhogy gond egy szál sem..mint minden más helyen ahol ott ül az oda nem illő hozzá nem értő de a forogni tudó..bár kérdés ki a rosszabb a forgó vagy a forgató..
Van helyi jelölt is.
@Mixer1000: pontosabban fogalmazva - vannak helyi jelöltek is
kedves emberek! Száron lakunk, igen. 18-szor költöztem életemben, és nem tervezünk új költözést. Bicskéhez 1000 szálon kötődöm, és egyáltalán nem fogja akadályozni a munkámat, hogy Száron lakunk. Szelíden felhívnám a figyelmet arra, hogy perpillanat Bicske életét nem Bicskéről, nem is Csabdiból, hanem Felcsútról irányítják...
Üdvözlettel
Szilágyi László
Szerintem,nem a lakhely határozza meg ki mit tesz a bicskei emberekért, hanem a tenni akarás egy közösségért.
Azonban ha ezt egy megélhetésnek tekintik, akkor már nagy baj van, de ez a megválasztás után derül ki a képviselőkről, polgármesterekről!
Sajnos ciklus közben nem lehet felmondani nekik!
de fel lehet mondani....kapa kasza elől futhatna szépen.....
@szilagyilaszlo: Kedves László, az lehet, de nyilván más perspektívája van egy szári lakcímmel rendelkezőnek a helyi adók alakításával, a közműszolgáltatással, a közbiztonsággal stb. kapcsolatban. Én személy szerint sajnos nagyon nehezen hiszem el, hogy egy 0-24-es aktív jelenlét nélkül valóban jól működhet a dolog. Ha be tudja bizonyítani ennek az ellenkezőjét, annak csak örülni fogok.
süti beállítások módosítása